Venta AeroStyle LW73 Zwart Black Friday deal

5/5

Venta AeroStyle LW73 Zwart nodig? Check snel of je deze Venta AeroStyle LW73 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta AeroStyle LW73 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW73 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW73 Zwart

Met de Venta AeroStyle LW73 Zwart creëer je niet alleen een vochtigere lucht, maar reinig je deze ook tegelijkertijd. Deze bevochtiger is uitgerust met een hygiëneschijf en een pollenprogramma, waardoor het apparaat stof, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Met een ruim waterreservoir van 9 liter zorgt de Venta ervoor dat je niet constant hoeft bij te vullen. Zodra het reservoir gereinigd of bijgevuld moet worden, ontvang je een signaal. Gelukkig is het reservoir afneembaar, zodat je het eenvoudig onder de kraan kunt vullen. Het geïntegreerde display toont de actuele luchtvochtigheid in huis dankzij de ingebouwde hygrometer. Daarnaast kun je met de afstandsbediening de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts de extra stille nachtmodus inschakelen. Let op: als de bevochtiger 24 uur per dag ingeschakeld is, moet de hygiëneschijf na 4 maanden vervangen worden of wanneer de bevochtiger dit aangeeft.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je onmiddellijk de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het toevoegen van geurolie aan het waterreservoir is niet mogelijk. Om de bevochtiger goed te laten werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta AeroStyle LW73 Zwart

Om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW73 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta AeroStyle LW73 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals