1. black friday
  2. Venta AeroStyle LW74 Wit

Venta AeroStyle LW74 Wit Black Friday deal

5/5

Venta AeroStyle LW74 Wit nodig? Check snel of je deze Venta AeroStyle LW74 Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta AeroStyle LW74 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074501

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Wit

Met de Venta AeroStyle LW74 Wit kun je ruimtes tot 90 vierkante meter reinigen en bevochtigen. Deze krachtige luchtbevochtiger gebruikt de hygiënedisk en het pollenprogramma om de lucht te reinigen. Hierdoor worden stof, allergenen en pollen effectief uit de lucht gefilterd. De bevochtiger heeft een afneembaar waterreservoir van 9 liter, waarmee je de lucht kunt bevochtigen. Dit reservoir is eenvoudig onder de kraan te vullen. Bovendien geeft de bevochtiger een signaal wanneer het reservoir moet worden schoongemaakt of bijgevuld. Op het handige display van de Venta AeroStyle LW74 Wit kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen en de huidige luchtvochtigheid in huis controleren. Daarnaast ontvang je een waarschuwing wanneer de hygiënedisk moet worden vervangen. Let op: als de bevochtiger 24 uur per dag aan staat, moet de hygiënedisk na 4 maanden worden vervangen of wanneer de bevochtiger dit aangeeft. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van schone en gezonde lucht in huis. Met zijn strakke witte design past de Venta AeroStyle LW74 Wit perfect in elk interieur. Haal deze krachtige en stijlvolle luchtbevochtiger in huis en creëer een gezonde leefomgeving voor jou en je gezin.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je onmiddellijk de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij over een stille nachtmodus beschikt. Je wordt gewaarschuwd zodra het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed werkt, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta AeroStyle LW74 Wit

Om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW74 Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta AeroStyle LW74 Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.