1. Venta AeroStyle LW74 Zwart

Venta AeroStyle LW74 Zwart Black Friday deal

5/5

Venta AeroStyle LW74 Zwart nodig? Check snel of je deze Venta AeroStyle LW74 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta AeroStyle LW74 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Zwart

Met de Venta AeroStyle LW74 Zwart kun je ruimtes tot wel 90 vierkante meter schoonmaken en bevochtigen. Deze innovatieve luchtbevochtiger maakt gebruik van een hygiënedisk en een pollenprogramma om de lucht te reinigen. Hierdoor worden stof, allergenen en pollen effectief uit de lucht gefilterd. Met een waterreservoir van 9 liter kun je de luchtvochtigheid in de kamer op peil houden. Het reservoir is eenvoudig afneembaar, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen. De Venta AeroStyle LW74 Zwart is niet alleen praktisch, maar ook gebruiksvriendelijk. Het display geeft je de mogelijkheid om de gewenste luchtvochtigheid in te stellen en de huidige luchtvochtigheid in huis te controleren. Daarnaast ontvang je een waarschuwing zodra de hygiënedisk aan vervanging toe is. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van schone en frisse lucht. Let op: als de bevochtiger 24 uur per dag aanstaat, dien je de hygiënedisk na 4 maanden te vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft. Met de Venta AeroStyle LW74 Zwart creëer je een gezonde en aangename leefomgeving in elke ruimte.

Pluspunten
  • Met behulp van deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, aangezien stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Wanneer het waterreservoir leeg is, krijg je een melding, zodat de luchtbevochtiger niet plotseling stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed blijft werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta AeroStyle LW74 Zwart

Om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW74 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta AeroStyle LW74 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals