1. black friday
  2. Venta Air AH535 connect Wifi

Venta Air AH535 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Venta Air AH535 connect Wifi nodig? Check snel of je deze Venta Air AH535 connect Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta Air AH535 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH535 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7053500

Omschrijving van de Venta Air AH535 connect Wifi

Met de Venta Air AH535 haal je een energiezuinige luchtbevochtiger in huis waarmee je een ruimte tot 45 vierkante meter kunt bevochtigen. Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van een uniek systeem waarbij de lucht langs verschillende schijven draait die in water zijn ondergedompeld. Hierdoor worden stofdeeltjes effectief uit de lucht gefilterd en achtergelaten in het water. Niet alleen wordt de ruimte bevochtigd, maar ook gereinigd. Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend van 30 tot 70 procent. Of je nu op de bank zit of al in bed ligt, je kunt de AH535 op afstand bedienen met behulp van de handige app. Zo kun je de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen. In de nachtmodus werkt de luchtbevochtiger stiller, zodat je ongestoord kunt blijven genieten van een goede nachtrust. Bovendien is de Venta Air AH535 voorzien van een geavanceerd wifi-systeem, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de controle over de luchtvochtigheid in je huis. Je kunt zelfs meerdere apparaten tegelijkertijd bedienen via de app, zodat je in elke kamer een optimaal binnenklimaat kunt creëren. Met zijn stijlvolle design en gebruiksgemak is de Venta Air AH535 de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige en effectieve lucht.

Pluspunten
  • Anders dan bij andere Venta bevochtigers, kun je deze bevochtiger wel verbinden met een app. Je kunt geuroliën aan deze bevochtiger toevoegen, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, dien je het om de 14 dagen schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta Air AH535 connect Wifi

Om te bekijken of je de Venta Air AH535 connect Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta Air AH535 connect Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.