1. black friday
  2. Venta Air AH550 connect Wifi

Venta Air AH550 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Venta Air AH550 connect Wifi nodig? Check snel of je deze Venta Air AH550 connect Wifi voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta Air AH550 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH550 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7055000

Omschrijving van de Venta Air AH550 connect Wifi

Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je een revolutionaire luchtbevochtiger in huis die je op afstand kunt bedienen met behulp van de handige app. Deze energiezuinige luchtbevochtiger is perfect voor ruimtes tot wel 60 vierkante meter. Het unieke ontwerp van dit apparaat zorgt ervoor dat de lucht langs speciale schijven draait die zich bevinden in water. Hierdoor worden stofdeeltjes effectief uit de lucht gefilterd en blijven ze achter in het waterreservoir. Niet alleen wordt de lucht bevochtigd, maar ook gereinigd! Met het gebruiksvriendelijke touchscreen kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend tussen 30 en 70 procent. En het beste van alles is dat je deze luchtbevochtiger zelfs kunt bedienen vanaf de bank of zelfs vanuit je bed. Dankzij de handige app kun je de luchtvochtigheid aanpassen en zelfs de nachtmodus inschakelen. In de nachtmodus werkt de bevochtiger stiller, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Kortom, met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je niet alleen een krachtige en energiezuinige luchtbevochtiger in huis, maar ook een apparaat dat je het ultieme gemak biedt. Geniet van een comfortabel en gezond binnenklimaat, waar je ook bent in huis!

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, kun je deze bevochtiger wel koppelen aan een app. Geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met de ingebouwde hygrostaat gaat de bevochtiger automatisch aan als de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, moet je het elke 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta Air AH550 connect Wifi

Om te bekijken of je de Venta Air AH550 connect Wifi tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta Air AH550 connect Wifi wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.