1. black friday
  2. Venta LW15 Zwart

Venta LW15 Zwart Black Friday deal

5/5

Venta LW15 Zwart nodig? Check snel of je deze Venta LW15 Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Venta LW15 Zwart.

Specificaties Venta LW15 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

7015400

Omschrijving van de Venta LW15 Zwart

De Venta LW15 Zwart is de perfecte combinatie van gebruiksgemak en functionaliteit. Dit apparaat is een reiniger en bevochtiger in één en kan eenvoudig worden aan- en uitgezet. Wat de Venta LW15 echt uniek maakt, is dat het geen filters nodig heeft om de lucht te reinigen. In plaats daarvan spoel je gewoon de lamelrol uit om het apparaat schoon te maken. Geen gedoe meer met het vervangen van filters! De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is ideaal voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Het beste van alles is dat het tijdens het bevochtigen nauwelijks geluid maakt, zodat je ongestoord kunt genieten van een gezonde luchtvochtigheid in je huis. Let op: het kan een paar dagen duren voordat de luchtvochtigheid op peil is, dus het waterreservoir kan in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar zodra de Venta LW15 zijn werk heeft gedaan, kun je genieten van een comfortabele en gezonde leefomgeving. Met de Venta LW15 Zwart heb je alles wat je nodig hebt voor een frisse en gezonde lucht in huis. Geen gedoe met filters vervangen, geen lawaai tijdens het bevochtigen en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Haal nu de Venta LW15 Zwart in huis en ervaar het verschil dat dit apparaat kan maken voor jou en je gezin.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 32 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de luchtkwaliteit, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Venta LW15 Zwart

Om te bekijken of je de Venta LW15 Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Venta LW15 Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.