1. black friday
  2. Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak Black Friday deal

5/5

Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak nodig? Check snel of je deze Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

Specificaties Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSB103

Omschrijving van de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Met de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis. Deze zakloze stofzuiger is speciaal ontworpen voor het verwijderen van dierenharen. Dankzij de turbo- en mini turboborstel kun je moeiteloos dierenharen verwijderen uit zowel tapijten als meubels. Bovendien is de stofzuiger uitgerust met een HEPA 14-filter, dat maar liefst 99,995% van alle stofdeeltjes filtert. Hierdoor is deze stofzuiger ook uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De Veripart VPSB103 wordt geleverd met zowel een combiborstel als een parketborstel, waardoor je voor elk type vloer de juiste zuigmond tot je beschikking hebt. Daarnaast ontvang je ook een meubelzuigmond en een kierenzuigmond voor de kleinere klusjes. Met de kierenzuigmond kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekjes schoonmaken, terwijl je met de meubelzuigmond je bank grondig kunt reinigen. Met een snoerlengte van 7 meter en een actieradius van 9 meter hoef je niet constant van stopcontact te wisselen, wat zorgt voor een efficiënte en moeiteloze schoonmaakervaring.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus bespaar je kosten op lange termijn. Dankzij het HEPA 14-filter is de stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De parketborstel is speciaal ontworpen voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te slaan. Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7 kilo, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Om te bekijken of je de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.