Veripart VPSS103 steelstofzuiger Black Friday deal

5/5

Veripart VPSS103 steelstofzuiger nodig? Check snel of je deze Veripart VPSS103 steelstofzuiger voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Veripart VPSS103 steelstofzuiger.

Specificaties Veripart VPSS103 steelstofzuiger

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSS103

Omschrijving van de Veripart VPSS103 steelstofzuiger

De Veripart VPSS103 steelstofzuiger is de perfecte schoonmaakpartner voor jouw hele huis. Met een indrukwekkende accuduur van 60 minuten kun je zowel de beneden- als bovenverdieping grondig stofzuigen, zonder onderbrekingen. Maar dat is nog niet alles, want deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires die ervoor zorgen dat je een uiterst complete schoonmaakervaring krijgt. De vloerzuigmond van de Veripart VPSS103 is uitgerust met ronddraaiende borstels, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos wordt verwijderd. Daarnaast ontvang je ook een mini turboborstel, speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Zo kun je alle haren en pluizen van je geliefde viervoeter moeiteloos verwijderen. Bovendien kan deze stofzuiger eenvoudig worden omgebouwd tot een handige kruimelzuiger. Bevestig de meubelzuigmond en je kunt gemakkelijk je bank stofzuigen of de kruimels van het ontbijt van de eettafel verwijderen. Maar dat is nog niet alles wat deze stofzuiger te bieden heeft. Dankzij de ingebouwde led-verlichting op de vloerzuigmond kun je zelfs de donkerste hoekjes van je huis verlichten en geen enkel stofwolkje over het hoofd zien. Of het nu onder je bed is of achter het dressoir, met de Veripart VPSS103 steelstofzuiger kun je elk.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels en de meegeleverde mini-turboborstel. De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 14-filter. Met een lange gebruiksduur van 60 minuten kun je de klus ononderbroken afmaken.

Minpunten
  • Er is geen kans om de accessoires op te slaan. De stofzuiger produceert een relatief lawaai met een geluidsniveau van 72 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Veripart VPSS103 steelstofzuiger

Om te bekijken of je de Veripart VPSS103 steelstofzuiger tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Veripart VPSS103 steelstofzuiger wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals