1. black friday
  2. Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak Black Friday deal

5/5

Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak nodig? Check snel of je deze Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

Specificaties Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSZ103

Omschrijving van de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Met de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak kun je moeiteloos al je harde vloeren stofvrij maken, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen. Deze stofzuiger wordt geleverd met een speciale parketborstel, die is voorzien van extra lange borstelharen. Hierdoor kun je zonder problemen je parketvloer stofzuigen, terwijl de vloer optimaal beschermd blijft. Daarnaast ontvang je ook een gemotoriseerde turboborstel voor tapijten. De roterende borstelharen van deze turboborstel maken het stofzuigen van dierenharen een fluitje van een cent. Daarnaast krijg je bij deze stofzuiger ook een handige meubel- en kierenzuigmond. Met de meubelzuigmond kun je gemakkelijk je bank of andere meubels schoonmaken. De kierenzuigmond is perfect voor het bereiken van moeilijke plekken, zoals smalle kieren en hoekjes. Bovendien is de zuigkracht van deze stofzuiger regelbaar via het handvat. Je kunt de zuigkracht eenvoudig aanpassen naar jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld een stukje tapijt hebt waarin vuil goed verstopt zit, kun je de zuigkracht verhogen om het vuil grondig te verwijderen. En nadat je klaar bent met stofzuigen, kun je de snoer van 9 meter moeiteloos oprollen. Met de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak wordt stofzuigen een eenvoudige.

Pluspunten
  • De parketborstel is specifiek voor gevoelige vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen moeiteloos, zelfs uit tapijt. De kleine accessoires bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Om te bekijken of je de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.