1. Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak Black Friday deal

5/5

Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak nodig? Check snel of je deze Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak.

Specificaties Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSZ105

Omschrijving van de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Met de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak kun je jouw harde vloeren moeiteloos schoonmaken, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Deze stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel met lange borstelharen, speciaal ontworpen voor het reinigen van harde vloeren. Daarnaast ontvang je ook een gemotoriseerde turboborstel voor tapijt. De ronddraaiende borstelharen van deze turboborstel maken het perfect voor het verwijderen van dierenharen. Daarnaast wordt er ook een klein opzetstukje meegeleverd, waarmee je gemakkelijk dierenharen van je bank kunt verwijderen. De zuigkracht van de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak is regelbaar via het handvat. Je kunt de zuigkracht eenvoudig aanpassen aan je behoeften. Hoe hoger je de zuigkracht instelt, hoe krachtiger de stofzuiger wordt. Dit is vooral handig wanneer je hardnekkig vuil wilt verwijderen, bijvoorbeeld uit tapijt waarin het vuil goed verstopt zit. Met de 9 meter lange snoer kun je gemakkelijk door je hele huis manoeuvreren. Na het stofzuigen rol je de snoer eenvoudig op, waardoor je geen last hebt van rondslingerende snoeren.

Pluspunten
  • Je stofzuigt je harde en kwetsbare vloeren voorzichtig dankzij de speciale parketborstel. Je bedient deze stofzuiger gemakkelijk via het handvat, dus bukken is niet nodig. De stofzuiger is uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 14-filter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7 kilo. Het heeft geen turboborstel, dus het is moeilijker om grove tapijten te stofzuigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Om te bekijken of je de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals