1. black friday
  2. Vileda Steam Plus Power Pad

Vileda Steam Plus Power Pad Black Friday deal

5/5

Vileda Steam Plus Power Pad nodig? Check snel of je deze Vileda Steam Plus Power Pad voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Vileda Steam Plus Power Pad.

Specificaties Vileda Steam Plus Power Pad

Merk

Vileda

Fabrikantcode

168931

Omschrijving van de Vileda Steam Plus Power Pad

De Vileda Steam Plus Power Pad is de ideale schoonmaaktool voor het reinigen van parket, tapijt en tegels. Met maar liefst 3 verschillende reinigingsstanden zorgt deze stoomreiniger ervoor dat jouw vloeren er weer als nieuw uitzien. Voor het schoonmaken van tapijt is er de handige tapijtglijder. Deze zorgt ervoor dat jouw tapijt grondig gereinigd wordt en er weer fris uitziet. Voor tegels kun je gebruik maken van de microvezelpads met rode harde haren. Deze pads zorgen ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil uit de voegen verdwijnt. En voor parket dat gevoelig is voor krassen, zijn er de zachte microvezelpads. Deze pads zorgen voor een veilige en grondige reiniging van jouw parketvloer. De dweilkop van de Vileda Steam Plus Power Pad heeft een puntvorm, waardoor je zelfs in de moeilijk bereikbare hoeken van je huis kunt schoonmaken. Met een snoerlengte van 7 meter heb je genoeg bewegingsvrijheid om elke hoek van je huis te bereiken. Bovendien warmt de stoomreiniger binnen slechts 15 seconden op, zelfs als je hem opnieuw bijvult. Na gebruik kun je de pads eenvoudig laten drogen of in de was doen, zodat ze weer klaar zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Vileda Steam Plus Power Pad wordt schoonmaken een eenvoudige en efficiënte klus!

Pluspunten
  • Je kunt parket, tapijt en tegels schoonmaken met behulp van de 3 verschillende reinigingsstanden. Je krijgt ook een bijlage voor je tapijt. Met de driehoekige mopkop kun je ook gemakkelijk hoeken in je huis schoonmaken.

Minpunten
  • Je hebt altijd een stopcontact nodig omdat de elektrische dweil niet draadloos is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Vileda Steam Plus Power Pad

Om te bekijken of je de Vileda Steam Plus Power Pad tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Vileda Steam Plus Power Pad wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.