1. black friday
  2. Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Vileda Steam Plus XXL Power Pad Black Friday deal

5/5

Vileda Steam Plus XXL Power Pad nodig? Check snel of je deze Vileda Steam Plus XXL Power Pad voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Specificaties Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Merk

Vileda

Fabrikantcode

168937

Omschrijving van de Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad kun je moeiteloos alle soorten vloeren reinigen. En dat is nog niet alles! Bij deze elektrische dweil krijg je ook een tapijtopzetstuk, zodat je zelfs je vloerkleden en tapijten grondig kunt reinigen. Heb je ook tegels in huis? Geen probleem! Gebruik dan de microvezeldoek met rode ruwe haren. Deze doek is perfect om je vloer grondig te schrobben en hardnekkige vlekken te verwijderen. Voor een parketvloer die gevoelig is voor krassen, kun je de witte microvezeldoek gebruiken. Zo kun je veilig en zorgeloos dweilen zonder je vloer te beschadigen. Deze elektrische dweil warmt op binnen slechts 15 seconden, zelfs wanneer je hem bijvult met water. Dankzij de brede dweilkop kun je in één keer een groot oppervlak dweilen, waardoor je snel klaar bent met schoonmaken. En na gebruik kun je de microvezeldoeken eenvoudig wassen. Hang ze gewoon aan de waslijn om te drogen en ze zijn weer klaar voor gebruik. Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad wordt schoonmaken een fluitje van een cent! Voortaan geniet je van een brandschone vloer zonder gedoe.

Pluspunten
  • Door de brede kop van 40 cm ben je sneller klaar met dweilen. De elektrische dweil warmt op in 15 seconden, zelfs als je hem bijvult. Met de 3 verschillende reinigingsstanden en opzetstukken kun je parket, tapijt en tegels reinigen.

Minpunten
  • Je hebt altijd een stopcontact nodig omdat de elektrische dweil niet draadloos is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Om te bekijken of je de Vileda Steam Plus XXL Power Pad tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Vileda Steam Plus XXL Power Pad wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.