1. Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit nodig? Check snel of je deze Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit.

Specificaties Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

134 731-01

Omschrijving van de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

De retro Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit pedaalemmer is een echte blikvanger in jouw interieur. Met zijn stijlvolle uiterlijk en hoogwaardige afwerking voegt deze prullenbak een vleugje vintage toe aan elke ruimte. Maar deze pedaalemmer is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook uiterst functioneel. Met een inhoud van 30 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al je afval. Dankzij de verbrede voet staat hij stevig op de grond, waardoor hij niet verschuift wanneer je op het pedaal trapt. En maak je geen zorgen als je smeulende etensresten weggooit, de metalen binnenemmer voorkomt dat de prullenbak vlam vat. Het deksel van de Big Baseboy bedien je eenvoudig met het pedaal, zodat je beide handen vrij hebt om je afval weg te gooien. En met de soft closing technologie sluit het deksel langzaam en geruisloos, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Wil je de prullenbak verplaatsen? Geen probleem! De rubberen ring aan de voet voorkomt krassen op je vloer tijdens het verschuiven. Kortom, de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit combineert functionaliteit, stijl en kwaliteit op een unieke manier.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De binnenbak is gemaakt van metaal, waardoor deze branden dooft. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Om te bekijken of je de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals