1. black friday
  2. Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel Black Friday deal

5/5

Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel nodig? Check snel of je deze Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel.

Specificaties Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381411-23V

Omschrijving van de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel haal je een echte eyecatcher in huis. Deze afvalscheider combineert het bekende retro design van Wesco met functionaliteit en praktisch gemak. De prullenbak is voorzien van twee kunststof binnenemmers van elk 18 liter, zodat je jouw afval gemakkelijk kunt scheiden. Maar dat is niet alles. De Big Double Boy is uitgerust met een RVS deksel dat voorzien is van een motion control sluiting. Hierdoor sluit het deksel zachtjes en geruisloos, waardoor je geen last hebt van vervelende geluiden. Daarnaast kan het deksel ook vastgezet worden, wat ideaal is wanneer je veel afval hebt en niet continu je voet op het pedaal wilt houden. Scheid je afval op een stijlvolle en praktische manier met de Wesco Big Double Boy. De amandelkleurige afvalscheider past perfect in ieder interieur en voegt een vleugje retro charme toe aan je keuken of woonkamer. Met zijn ruime inhoud en handige functionaliteiten is deze prullenbak een onmisbaar item in ieder huishouden. Upgrade je afvalbeheersysteem met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel en geniet van een georganiseerde en nette leefomgeving.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 36 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Om te bekijken of je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.