1. black friday
  2. Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood Black Friday deal

5/5

Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood nodig? Check snel of je deze Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood.

Specificaties Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381411-02V

Omschrijving van de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood haal je een ware eyecatcher in huis. Deze afvalscheider combineert het bekende retro design van Wesco met praktische functionaliteit. De prullenbak is voorzien van twee kunststof binnenemmers, elk met een capaciteit van 18 liter. Hierdoor kun je eenvoudig je afval scheiden en bijdragen aan een duurzamere levensstijl. Naast het stijlvolle design biedt de Big Double Boy ook handige functies. Het RVS deksel is uitgerust met een motion control sluiting, waardoor het deksel zachtjes en geruisloos sluit. Hierdoor wordt voorkomen dat er nare geuren vrijkomen en blijft je keuken fris en hygiënisch. Bovendien is het deksel vast te zetten, waardoor je niet constant je voet op het pedaal hoeft te houden als je veel afval hebt. Dit maakt het gebruik van de Big Double Boy niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. Kies voor de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood en geniet van een afvalscheider die niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger in je keuken. Scheid je afval op een stijlvolle en milieubewuste manier met deze prachtige Wesco prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 36 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Om te bekijken of je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.