1. black friday
  2. Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet Black Friday deal

5/5

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet nodig? Check snel of je deze Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-77V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Met de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak is uitgerust met handige sensortechnologie, waardoor hij met één simpele zwaai opent. Hierdoor hoef je de deksel niet aan te raken en blijft hij altijd mooi schoon. Het unieke ontwerp van deze prullenbak bevat twee compartimenten, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden. De twee binnenemmers zijn eenvoudig uit de prullenbak te halen, zodat je ze kunt reinigen of de vuilniszakken kunt verwisselen. Daarnaast is de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet zeer praktisch in gebruik. Dankzij het handige handvat aan de achterkant kun je de prullenbak moeiteloos verplaatsen, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen of dweilen. Door het rechthoekige ontwerp is deze prullenbak ook perfect te plaatsen tegen een muur of in een hoek. Bij de prullenbak worden maar liefst 6 batterijen geleverd, die je nodig hebt voor de sensor. Zo kun je direct aan de slag met het gebruik van deze handige en stijlvolle prullenbak. Kortom, de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet maakt afval scheiden niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens een feestje voor het oog.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenste bakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA-batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.