Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs Black Friday deal

5/5

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs nodig? Check snel of je deze Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-79V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs

Met de innovatieve Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Dankzij de handige sensor opent de prullenbak met slechts één zwaai, waardoor je de deksel niet hoeft aan te raken en deze mooi schoon blijft. Met zijn twee compartimenten maakt deze prullenbak het eenvoudig om afval te scheiden. De twee binnenemmers zijn gemakkelijk uitneembaar, zodat je ze kunt reinigen of de vuilniszak kunt verwisselen. Bovendien is de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs zeer praktisch in gebruik. Dankzij het handvat aan de achterkant kun je de prullenbak moeiteloos verplaatsen, ideaal tijdens het stofzuigen of dweilen. Door zijn rechthoekige vorm kan deze prullenbak perfect tegen een muur of in een hoek worden geplaatst, waardoor hij ruimtebesparend is. Bij de prullenbak worden ook nog eens 6 batterijen meegeleverd, die nodig zijn voor de sensor. Zo kun je direct aan de slag en genieten van het gebruiksgemak van deze stijlvolle prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval eenvoudig scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs

Om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Lichtgrijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals