Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand Black Friday deal

5/5

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand nodig? Check snel of je deze Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-87V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Met de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand maak je het scheiden van afval gemakkelijk en efficiënt. Deze prullenbak beschikt over 2 afvalbakken met elk een inhoud van 20 liter, waardoor het perfect is voor huishoudens van 2 tot 3 personen. De prullenbak is uitgerust met een handige infrarood sensor, waardoor je het deksel niet hoeft aan te raken. Dit zorgt ervoor dat je handen schoon blijven, zelfs tijdens het koken. Dankzij de Soft Close technologie opent en sluit de prullenbak vrijwel geruisloos, waardoor deze ook perfect is voor gebruik op kantoor. Je stoort je collega's niet meer tijdens het weggooien van afval. Bovendien is de binnenemmer uitneembaar, waardoor je het afval eenvoudig kunt legen en de prullenbak makkelijk kunt schoonmaken. De Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand is niet alleen een functionele toevoeging aan elke keuken of kantoor, maar ook een stijlvolle. Het mat zandkleurige ontwerp voegt een moderne touch toe aan elke ruimte. Met deze prullenbak wordt het scheiden van afval een fluitje van een cent en geniet je van een schoon en georganiseerd huis of kantoor.

Pluspunten
  • De prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA-batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand

Om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Sand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals