1. Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit nodig? Check snel of je deze Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-74V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

De Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit is een prullenbak met een handige sensor die ervoor zorgt dat de deksel met één beweging opengaat. Dit is niet alleen handig, maar ook hygiënisch, omdat je de deksel niet hoeft aan te raken en hij mooi schoon blijft. Deze prullenbak heeft 2 compartimenten, waardoor je gemakkelijk afval kunt scheiden. De 2 binnenemmers kunnen eenvoudig uit de prullenbak worden gehaald om ze schoon te maken of de vuilniszak te verwisselen. Naast de handige sensor en de mogelijkheid om afval te scheiden, is deze prullenbak ook nog eens erg praktisch in gebruik. Dankzij het handvat aan de achterkant kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen, bijvoorbeeld tijdens het stofzuigen of dweilen. Bovendien is de prullenbak rechthoekig van vorm, waardoor hij gemakkelijk tegen een muur of in een hoek geplaatst kan worden. Bij de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit worden 6 batterijen meegeleverd die nodig zijn voor de sensor. Zo kun je direct aan de slag met deze handige en stijlvolle prullenbak.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA-batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals