1. black friday
  2. Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart nodig? Check snel of je deze Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-73V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart

De Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart is een prullenbak die jouw leven een stuk gemakkelijker maakt. Met een simpele zwaai opent de handige sensor de deksel, zodat je deze niet hoeft aan te raken en altijd mooi schoon blijft. Maar dat is nog niet alles! Deze prullenbak heeft ook nog eens 2 compartimenten, waardoor je afval eenvoudig kunt scheiden. Geen gedoe meer met meerdere prullenbakken in huis! De 2 binnenemmers zijn gemakkelijk uit de prullenbak te halen, zodat je ze kunt schoonmaken of de vuilniszak kunt verwisselen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de prullenbak ook nog eens gemakkelijk verplaatsen dankzij het handvat aan de achterkant. Ideaal tijdens het stofzuigen of dweilen! Door het rechthoekige ontwerp kun je deze prullenbak ook nog eens perfect tegen een muur of in een hoek plaatsen, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. Bij de prullenbak krijg je maar liefst 6 batterijen meegeleverd die je nodig hebt voor de sensor. Zo kun je direct aan de slag zonder extra kosten. Kortom, de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart is de perfecte prullenbak voor een schoon en georganiseerd huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 afneembare binnenbakken, bijvoorbeeld plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kunt u de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA-batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart

Om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.