1. Wesco Kickboy 40 Liter Zwart

Wesco Kickboy 40 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

Wesco Kickboy 40 Liter Zwart nodig? Check snel of je deze Wesco Kickboy 40 Liter Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart.

Specificaties Wesco Kickboy 40 Liter Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

177731-62V

Omschrijving van de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart

De Wesco Kickboy 40 Liter Zwart is een stijlvolle en praktische pedaalemmer die perfect past in elke keuken. Met een ruime inhoud van 40 liter is deze prullenbak ideaal voor grotere huishoudens. De vuurbestendige binnenemmer zorgt ervoor dat je veilig je afval kunt weggooien, zonder je zorgen te maken over eventuele brandgevaarlijke materialen. Wat deze pedaalemmer echt uniek maakt, is het bolvormige deksel. Dit deksel opent naar binnen toe, waardoor je gemakkelijk en hygiënisch je afval kunt weggooien. Geen gedoe meer met het vasthouden van deksels of het openen van prullenbakken met je handen vol. Met een simpele druk op het pedaal, opent de Kickboy zich moeiteloos voor jou. De prullenbak is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal met een elegante zwarte poedercoating. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar maakt de Kickboy ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de onderkant voorzien van een plastic ring, waardoor de afvalemmer stevig op de grond staat en je vloer beschermd blijft tegen krassen. Met de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een eyecatcher in je keuken. De combinatie van stijlvol design, ruime inhoud en praktisch gebruiksgemak maakt deze pedaalemmer de perfecte aanvulling op jouw huishouden.

Pluspunten
  • De prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De binnenkant is gemaakt van metaal, wat ervoor zorgt dat het vlammen dooft. Dankzij de verwijderbare binnenemmer is het gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoelig voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart

Om te bekijken of je de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Kickboy 40 Liter Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals