1. Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet

Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet Black Friday deal

5/5

Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet nodig? Check snel of je deze Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet.

Specificaties Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

184631-13V

Omschrijving van de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet

De Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet is een prachtige afvalemmer die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in huis. Met zijn bolle deksel, bestaande uit 2 delen die soepel opzij schuiven bij het openen, geeft deze afvalbak een unieke en stijlvolle uitstraling aan elke ruimte. Gemak staat centraal bij de Wesco Kickmaster. Dankzij het handige pedaalmechanisme is de afvalemmer eenvoudig te openen, zelfs als je je handen vol hebt. Geen gedoe meer met het aanraken van de deksel! Bovendien is de Kickmaster uitgerust met een vuurbestendige binnenemmer, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele brandgevaarlijke situaties. Maar dat is niet alles. De buitenkant van deze prullenbak is gemaakt van glanzend roestvrijstaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne en luxe uitstraling geeft. En als je de prullenbak liever op een andere plek wilt hebben, geen probleem! De Kickmaster is voorzien van een kunststof ring aan de onderkant, waardoor je vloer beschermd blijft tegen krassen en de emmer stevig op zijn plek blijft staan. Kortom, de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet is de perfecte combinatie van design en functionaliteit voor elke ruimte in huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 33 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De binnenbak is gemaakt van metaal, waardoor deze vlammen dooft. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is gevoelig voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet

Om te bekijken of je de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Kickmaster 33 Liter Grafiet wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals