1. Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel Black Friday deal

5/5

Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel nodig? Check snel of je deze Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel.

Specificaties Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Merk

Wesco

Fabrikantcode

186642-23V

Omschrijving van de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

De Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel is de perfecte afvalbak voor huishoudens die veel afval produceren. Met zijn ruime metalen binnenemmer van 33 liter kun je gemakkelijk al je afval erin gooien. Geen gedoe meer met het legen van de prullenbak na elke maaltijd, want deze prullenbak is groot genoeg om het allemaal aan te kunnen. Wat deze prullenbak echt onderscheidt, is het handige voetpedaal. Hiermee kun je de klep van de prullenbak openen zonder je handen te gebruiken, wat niet alleen hygiënisch is, maar je ook in staat stelt om je handen vrij te houden tijdens het weggooien van het afval. En maak je geen zorgen over het geluid van de klep die dichtvalt, want dankzij de ingebouwde demper sluit hij zachtjes en geruisloos. Zo kun je rustig je keuken opruimen, terwijl je vrienden nog genieten aan de eettafel, zonder dat ze gestoord worden. Bovendien kun je zelf de kleur kiezen die bij jouw interieur past, of juist gaan voor een opvallende tint om de prullenbak echt te laten opvallen. Met de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel voeg je niet alleen een praktische en handige afvalbak toe aan je keuken, maar ook een stijlvol en opvallend accessoire.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 33 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer is hij gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Om te bekijken of je de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals