1. black friday
  2. Wesco Liftmaster 33 Liter Mint

Wesco Liftmaster 33 Liter Mint Black Friday deal

5/5

Wesco Liftmaster 33 Liter Mint nodig? Check snel of je deze Wesco Liftmaster 33 Liter Mint voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint.

Specificaties Wesco Liftmaster 33 Liter Mint

Merk

Wesco

Fabrikantcode

186642-51V

Omschrijving van de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint

De Wesco Liftmaster 33 Liter Mint is een prachtige toevoeging aan jouw huishouden. Met een ruime metalen binnenemmer van 33 liter kun je gemakkelijk al je afval kwijt. Deze prullenbak is perfect voor grotere huishoudens die veel afval produceren. De ronde vorm en het handige voetpedaal maken het openen van de klep eenvoudig en hygiënisch. Je hebt je handen vrij en hoeft niet langer te worstelen met het openen van een klep. En geen zorgen, de klep sluit zachtjes dankzij de ingebouwde demper. Hierdoor kunnen jouw vrienden nog even nagenieten aan tafel, terwijl jij stilletjes de keuken aan het opruimen bent. Deze prullenbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een kleur kunt kiezen die perfect bij jouw interieur past. Of ga juist voor een opvallende tint, zodat deze nieuwe prullenbak een echte eyecatcher wordt. Met de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvol designitem dat gezien mag worden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 33 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geruisloos, je hoort dus geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer is hij gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint

Om te bekijken of je de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Liftmaster 33 Liter Mint wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.