1. Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand.

Specificaties Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171621-87V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand

Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand wordt het scheiden van je afval een fluitje van een cent. Deze prullenbak is voorzien van 2 binnenemmers met elk een capaciteit van 25 liter. De stijlvolle stalen behuizing geeft deze pedaalemmer een strak en modern uiterlijk, waardoor hij perfect past in zowel kantoren als keukens. Maar dat is niet alles, want deze afvalemmer is ook nog eens voorzien van een ingebouwde geurfilter, zodat je geen last hebt van nare geurtjes. Bovendien zorgt de ingebouwde demper ervoor dat je het deksel bijna geruisloos kunt openen en sluiten. En dankzij de handgreep aan de achterkant kun je de prullenbak eenvoudig verplaatsen naar een andere plek. Maar dat is nog niet alles wat deze prachtige Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand te bieden heeft. Deze afvalemmer is namelijk ook uitgerust met een handig pedaalsysteem, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen zonder je handen vuil te maken. Daarnaast is de pedaalemmer voorzien van een soft-close mechanisme, zodat het deksel langzaam en gecontroleerd sluit. Bovendien is deze Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand verkrijgbaar in de kleur Mat Sand, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Kortom, met deze prullenbak wordt het scheiden van je afval niet alleen makkelijker, maar ook stijlvoller en hygiënischer.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de prullenbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Sand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals