1. black friday
  2. Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171621-74V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak is uitgerust met twee binnenemmers, elk met een inhoud van 25 liter. De stijlvolle stalen behuizing geeft deze pedaalemmer een strakke uitstraling, waardoor hij perfect past in zowel kantoorruimtes als keukens. Niet alleen biedt de Wesco Multi Collector 2 voldoende ruimte voor al je afval, maar hij is ook voorzien van een ingebouwd geurfilter. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er onaangename geuren ontsnappen. Daarnaast is het deksel uitgerust met een demper, waardoor het openen en sluiten vrijwel geluidloos verloopt. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een handige handgreep aan de achterkant van de prullenbak geplaatst, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar waar je maar wilt. Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit gaat niet alleen het scheiden van afval moeiteloos, maar voegt hij ook een vleugje stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Waar wacht je nog op? Ga voor deze praktische en mooie pedaalemmer en ervaar het gemak van een georganiseerd en fris huis of kantoor!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter worden nare geurtjes beter gevangen in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak kan gemakkelijk deuken, krassen en vingerafdrukken krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.