1. black friday
  2. Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart.

Specificaties Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171621-73V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart wordt het sorteren van je afval een fluitje van een cent. Deze prullenbak is uitgerust met twee binnenemmers van elk 25 liter, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden. De stijlvolle stalen behuizing geeft de pedaalemmer een moderne uitstraling, waardoor hij perfect past in zowel een kantooromgeving als in de keuken. Wat deze afvalemmer echt bijzonder maakt, is de ingebouwde geurfilter. Je hoeft dus geen zorgen te maken dat er vervelende geurtjes ontsnappen. Daarnaast zorgt de ingebouwde demper ervoor dat het openen en sluiten van het deksel vrijwel geruisloos verloopt. Niemand wordt meer gestoord door het geluid van een dichtslaande prullenbak! Bovendien is de pedaalemmer voorzien van een handige handgreep aan de achterkant, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere plek in huis. Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart haal je niet alleen een praktische afvaloplossing in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze pedaalemmer maakt het scheiden van afval niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens aangenaam. Kies voor een georganiseerde en hygiënische omgeving en maak je leven een stukje makkelijker met deze fantastische afvalemmer.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven nare geurtjes beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.