Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet.

Specificaties Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171631-77V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

De Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet is de perfecte combinatie van een strak design en de functionaliteit die je mag verwachten van een pedaalemmer. Deze prullenbak is voorzien van 3 ingebouwde binnenemmers, waarvan één wat grotere van 25 liter en twee kleinere van elk 12,5 liter. Met deze afvalbak kun je eenvoudig 3 verschillende soorten afval scheiden, zoals normaal afval, gft en plastic. De soft close sluiting zorgt ervoor dat het deksel geruisloos sluit en geen hinderlijk geluid maakt. Dit is vooral handig voor gebruik op kantoor of in open keukens. Bovendien is de Wesco Multi Collector 3 voorzien van een stevig metalen pedaal, waardoor je er langdurig gebruik van kunt maken. Het legen van de volle afvalzakken is ook geen enkel probleem dankzij de ingebouwde binnenemmers. Al met al is de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 50 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, GFT en restafval.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is kwetsbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals