1. black friday
  2. Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171631-74V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

De Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit is een stijlvolle en praktische toevoeging aan jouw interieur. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige materialen is deze prullenbak een echte eyecatcher. Maar de Multi Collector is niet alleen mooi, het heeft ook alle functies die je van een pedaalemmer mag verwachten. Deze prullenbak heeft maar liefst 3 ingebouwde binnenemmers, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden. Met een grotere emmer van 25 liter en twee kleinere emmers van elk 12,5 liter, kun je bijvoorbeeld normaal afval, gft en plastic apart houden. Zo draag je bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving. De Wesco Multi Collector is ook erg praktisch in gebruik. Het deksel sluit geruisloos dankzij de soft close sluiting, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. Het metalen pedaal zorgt ervoor dat je de prullenbak langdurig kunt gebruiken, zonder dat het slijt of kapot gaat. En dankzij de ingebouwde binnenemmers is het legen van de volle afvalzakken een fluitje van een cent. Kortom, de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit is de ideale keuze voor op kantoor of in een open keuken.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, groente-, fruit- en tuinafval en restafval.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.