Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart nodig? Check snel of je deze Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart.

Specificaties Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171631-73V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart

De Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart is een prachtige combinatie van minimalistisch design en functionaliteit. Deze pedaalemmer is voorzien van 3 ingebouwde binnenemmers, waardoor je gemakkelijk verschillende soorten afval kunt scheiden. Met een grote binnenemmer van 25 liter en twee kleinere binnenemmers van elk 12,5 liter, is er voldoende ruimte voor normaal afval, gft-afval en plastic. Naast het handige ontwerp, biedt de Wesco Multi Collector 3 ook praktische eigenschappen. De soft close sluiting zorgt ervoor dat het deksel geruisloos sluit en niet storend is. Dit is vooral handig voor gebruik op kantoor of in open keukens. Bovendien is de afvalemmer voorzien van een stevig metalen pedaal, waardoor hij langdurig gebruikt kan worden. Het legen van volle afvalzakken is een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde binnenemmers. Met de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur in huis, maar ook een praktische oplossing voor afvalscheiding.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter opgesloten in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, GFT en restafval.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart

Om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals