Whirlpool FFB 10469E BV BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool FFB 10469E BV BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool FFB 10469E BV BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool FFB 10469E BV BE.

Specificaties Whirlpool FFB 10469E BV BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991641840

Omschrijving van de Whirlpool FFB 10469E BV BE

De Whirlpool FFB 10469E BV BE is een fantastische wasmachine met een vulgewicht van maar liefst 10 kilogram. Dit betekent dat je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Of het nu gaat om al je beddengoed of handdoeken, je kunt alles in één keer schoonmaken en tijd besparen. Bovendien heeft deze wasmachine een energieklasse A, wat betekent dat je ook nog eens energie bespaart. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de beladingssensor. Als je een kleinere was hebt, past de beladingssensor automatisch het wash programma aan. Dit betekent dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook water en energie bespaart. Met de keuze uit 14 verschillende wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor sportkleding, kun je de perfecte wascyclus selecteren voor al je behoeften. Maar dat is nog niet alles! Deze wasmachine heeft ook een speciaal Steam Refresh programma. Als je kleding een beetje muf ruikt, maar niet echt vies is, kun je deze programma gebruiken om de geurtjes te verwijderen met behulp van stoom. Dit betekent dat je je overhemd snel weer kunt aantrekken, zonder het te hoeven wassen. En als je haast hebt, kun je met het Snel 30' wasprogramma in slechts 30 minuten een korte was draaien. De Whirlpool FFB 10469E BV BE is de perfecte wasmachine voor al je behoeften.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma vernieuwt muf wasgoed met behulp van stoom en vermindert onaangename geuren. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de ruime capaciteit van 10 kilogram kan je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Je hebt geen AutoDose om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Als er geen waterbeveiliging is, zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool FFB 10469E BV BE

Om te bekijken of je de Whirlpool FFB 10469E BV BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool FFB 10469E BV BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals