1. Whirlpool FFD 9469E BV BE

Whirlpool FFD 9469E BV BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool FFD 9469E BV BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool FFD 9469E BV BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool FFD 9469E BV BE.

Specificaties Whirlpool FFD 9469E BV BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991642990

Omschrijving van de Whirlpool FFD 9469E BV BE

De Whirlpool FFD 9469E BV BE is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A, perfect om al je beddengoed brandschoon te wassen. Met een vulgewicht van 9 kilogram biedt deze machine extra veel ruimte voor al je wasgoed. Naast de standaard wasprogramma's, zoals fijne was en sportkleding, beschikt deze wasmachine ook over speciale programma's voor het wassen van dekbedden. Met het Steam Refresh programma kun je zelfs een muf shirt opfrissen zonder het te wassen. Dit programma maakt gebruik van stoom om geuren te verminderen, waardoor je water en energie bespaart en minder tijd kwijt bent aan strijken. Daarnaast zorgt de FreshCare+ technologie ervoor dat je wasgoed fris blijft, zelfs tot 6 uur na afloop van het programma. De trommel blijft in beweging en voegt stoom toe, waardoor je geen haast hoeft te hebben terwijl je boodschappen doet. Zo kun je op je gemak je wasgoed laten zitten tot je klaar bent. Met de Whirlpool FFD 9469E BV BE haal je een krachtige en energiezuinige wasmachine in huis, perfect voor het schoonmaken van al je beddengoed en andere kledingstukken. Dankzij de verschillende programma's en technologieën kun je je wasgoed op de meest efficiënte en zorgzame manier reinigen. Kies voor gemak en bespaar tijd en energie met deze innovatieve wasmachine.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma vernieuwt muffe was met behulp van stoom en vermindert onaangename geuren. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met stoom en de bewegingen van de trommel. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai, met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool FFD 9469E BV BE

Om te bekijken of je de Whirlpool FFD 9469E BV BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool FFD 9469E BV BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals