Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE.

Specificaties Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991635400

Omschrijving van de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE

Met de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE kun je nu efficiënt kleine hoeveelheden wasgoed wassen en drogen in één enkele cyclus. Deze energiezuinige combinatie van een wasmachine en een droger is perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar gemak en besparing. De wasmachine heeft een ruime trommelcapaciteit, zodat je moeiteloos je kleding kunt wassen. Met verschillende wasprogramma's en instellingen kun je de perfecte wasbeurt kiezen voor elk type kledingstuk. Daarnaast heeft de wasmachine een handige startuitsteloptie, waarmee je de cyclus kunt plannen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De droger is uitgerust met geavanceerde sensortechnologie, waardoor het droogproces automatisch wordt aangepast aan de vochtigheidsgraad van je kleding. Dit zorgt voor een optimale droogresultaat zonder enige verspilling van energie. Bovendien heeft de droger een grote capaciteit, zodat je meerdere kledingstukken tegelijk kunt drogen. Met de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ook energie. Deze combinatie van een wasmachine en droger is een must-have voor elk modern huishouden dat op zoek is naar efficiëntie en gemak.

Pluspunten
  • Je wast en droogt kleine ladingen was van 7 kilogram zeer energiezuinig in één keer. FreshCare+ zorgt ervoor dat je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris blijft door trommelbewegingen. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op de vochtigheid in de trommel.

Minpunten
  • De wasmachine produceert veel lawaai tijdens het centrifugeren, met een geluidsniveau van 78 decibel. De condensor van de wasdroger is niet volledig zelfreinigend, dus onderhoud blijft nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE

Om te bekijken of je de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool FFS 7458 W EE + Whirlpool FFT M10 72 BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals