Whirlpool FFT M11 8X3B BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool FFT M11 8X3B BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool FFT M11 8X3B BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool FFT M11 8X3B BE.

Specificaties Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991635250

Omschrijving van de Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Met de Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger gaan je kleding en beddengoed van 2 of 3 personen langer mee, dankzij de geavanceerde 6th Sense technologie. Deze innovatieve functie meet voortdurend het vochtgehalte in je wasgoed en past automatisch de programmaduur aan. Hierdoor stopt het programma automatisch zodra je was droog is, waardoor je niet alleen tijd, maar ook energie bespaart. Naast de slimme 6th Sense technologie beschikt deze droger ook over SoftMove, waardoor je favoriete trui minder snel zal slijten. De trommelbewegingen worden namelijk aangepast op het type wasgoed, waardoor er minder wrijving ontstaat. Zo blijven je kledingstukken langer mooi en comfortabel om te dragen. Met een energieklasse A+++, droog je je wasgoed ook nog eens zeer energiezuinig. Door de lage droogtemperatuur bespaar je tot wel € 154,- per jaar aan energiekosten. De Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger is dus niet alleen vriendelijk voor je kleding, maar ook voor je portemonnee en het milieu.

Pluspunten
  • De sensoren van de 6th Sense passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De SoftMove droogtechnologie stemt de bewegingen van de trommel af op het type wasgoed. Met FreshCare+ draait je kleding na het drogen voorzichtig rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, waardoor er onderhoud noodzakelijk is. De bijgeleverde droger afvoerslang is vrij kort, dus je moet de machine dichtbij de afvoerbuis plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Om te bekijken of je de Whirlpool FFT M11 8X3B BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool FFT M11 8X3B BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals