1. Whirlpool TDLR 65241BS BE

Whirlpool TDLR 65241BS BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool TDLR 65241BS BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool TDLR 65241BS BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool TDLR 65241BS BE.

Specificaties Whirlpool TDLR 65241BS BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991661660

Omschrijving van de Whirlpool TDLR 65241BS BE

De Whirlpool TDLR 65241BS BE is een innovatieve bovenlader wasmachine die perfect is voor een klein huishouden van één persoon. Met een vulgewicht van 6,5 kilogram biedt deze wasmachine voldoende capaciteit voor al je wasbehoeften. Wat deze machine echt uniek maakt, is het feit dat je de was aan de bovenkant kunt laden, waardoor je niet meer hoeft te bukken. Dit zorgt voor extra gemak en comfort tijdens het gebruik. Met de draaiknop kun je eenvoudig een programma selecteren dat het beste past bij je wasgoed, of het nu gaat om katoen, wol, fijne was of jeans. Bovendien bespaar je met de 6th Sense beladingssensor water en energie. Deze slimme functie verkort de programmaduur automatisch wanneer je een kleine was hebt, zodat je nooit onnodig lang hoeft te wachten. Maar dat is nog niet alles! De Whirlpool TDLR 65241BS BE is voorzien van de handige FreshCare functie. Hiermee blijft je was tot wel 6 uur na afloop van het programma in beweging. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van stoom tussendoor, waardoor je kleding fris en geurvrij blijft, zelfs als je niet direct in staat bent om de was uit de machine te halen. Met deze geweldige functies is de Whirlpool TDLR 65241BS BE de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, gebruiksvriendelijke en betrouwbare wasmachine.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het soort wasgoed. FreshCare houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris met behulp van stoom en trommelbewegingen. Vanwege zijn afmetingen is de wasmachine geschikt voor kleinere ruimtes.

Minpunten
  • Heeft een vulgewicht dat lager is dan vergelijkbare wasmachines, namelijk 6,5 kilogram. Tijdens het centrifugeren produceert de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool TDLR 65241BS BE

Om te bekijken of je de Whirlpool TDLR 65241BS BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool TDLR 65241BS BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals