1. Whirlpool W6 D83WB EE

Whirlpool W6 D83WB EE Black Friday deal

5/5

Whirlpool W6 D83WB EE nodig? Check snel of je deze Whirlpool W6 D83WB EE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool W6 D83WB EE.

Specificaties Whirlpool W6 D83WB EE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991633240

Omschrijving van de Whirlpool W6 D83WB EE

Met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger kun je energiezuinig kleine en grotere ladingen was drogen voor 2 of 3 personen. Dankzij de 6th Sense technologie zal je wasgoed nooit te lang drogen. De vochtigheidssensoren meten nauwkeurig de hoeveelheid vocht in je wasgoed en passen automatisch de programmaduur aan. Hierdoor bespaar je zowel tijd als energie. Deze wasdroger zorgt ervoor dat je favoriete trui langer mooi blijft dankzij de SoftMove technologie. De trommelbewegingen worden automatisch aangepast aan elk soort wasgoed, waardoor de stof minder snel slijt. Zelfs als het droogprogramma klaar is en je nog niet thuis bent, blijft je droge kleding fris met behulp van FreshCare+. Deze functie gebruikt lucht en trommelbewegingen om je kleding tot 6 uur na het drogen fris te houden. Met de Whirlpool W6 D83WB EE warmtepompdroger haal je een energiezuinige en veelzijdige droger in huis. Drogen wordt een eenvoudige en efficiënte taak, terwijl je kleding langer mooi blijft. Of je nu een kleine of grote lading wasgoed hebt, deze droger past zich automatisch aan om de beste resultaten te garanderen. Laat je kleding niet langer dan nodig in de droger zitten en bespaar op tijd en energie met de Whirlpool W6 D83WB EE.

Pluspunten
  • Minder onderhoud en een lager energieverbruik worden mogelijk gemaakt door de zelfreinigende condensor. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De SoftMove droogtechnologie stemt de bewegingen van de trommel af op het type wasgoed.

Minpunten
  • Je laat het water niet weglopen via een afvoer, dus moet je het condensreservoir handmatig legen. Het produceert 19% vocht en is daardoor minder geschikt voor een kleine, niet geventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool W6 D83WB EE

Om te bekijken of je de Whirlpool W6 D83WB EE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool W6 D83WB EE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals