1. black friday
  2. Whirlpool W6 D94WR BE

Whirlpool W6 D94WR BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool W6 D94WR BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool W6 D94WR BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool W6 D94WR BE.

Specificaties Whirlpool W6 D94WR BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

869991633520

Omschrijving van de Whirlpool W6 D94WR BE

Met de Whirlpool W6 D94WR BE heb je extra veel ruimte voor al je wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je gemakkelijk al je beddengoed in één keer drogen. Na slechts 3,5 uur droogtijd kun je je bed netjes opmaken en genieten van fris en droog beddengoed. Deze warmtepompdroger is niet alleen snel en efficiënt, maar ook zeer energiezuinig. Met een A+++ energielabel bespaar je tot wel € 1.545,- op je energiekosten gedurende de hele levensduur van de droger in vergelijking met een condensdroger. Bovendien houdt het Auto Cleaning systeem het energieverbruik laag en zorgt het ervoor dat het bodemfilter automatisch gereinigd wordt, waardoor je minder onderhoud hebt. Daarnaast zorgt de Whirlpool W6 D94WR BE ervoor dat je kleding langer mooi blijft dankzij de 6th Sense vochtigheidssensoren. Het programma stopt automatisch zodra je wasgoed volledig droog is, waardoor je geen tijd verspilt aan onnodig drogen. Let op: bij deze wasdroger wordt geen afvoerslang meegeleverd. Je kunt deze apart aanschaffen om de droger op de waterafvoer aan te sluiten en het droogproces nog gemakkelijker te maken.

Pluspunten
  • Met het Auto Cleaning systeem heb je minder onderhoud en wordt het bodemfilter automatisch schoongespoeld. De 6th Sense sensoren passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer drogen.

Minpunten
  • De afvoerslang is niet inbegrepen om het condenswater direct af te voeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool W6 D94WR BE

Om te bekijken of je de Whirlpool W6 D94WR BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool W6 D94WR BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.