1. black friday
  2. Whirlpool W6X W845WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE Black Friday deal

5/5

Whirlpool W6X W845WB EE nodig? Check snel of je deze Whirlpool W6X W845WB EE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool W6X W845WB EE.

Specificaties Whirlpool W6X W845WB EE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991624110

Omschrijving van de Whirlpool W6X W845WB EE

Met de Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine kun je gemakkelijk normale en grotere ladingen wasgoed van 2 of 3 personen wassen. Deze automaat beschikt over snelle wasprogramma's, waardoor je favoriete outfit in een handomdraai schoon is. Met het Vol 45' programma kun je een volle trommel wasgoed in slechts 45 minuten wassen, zodat je het snel in de droger kunt stoppen. Daarnaast biedt deze wasmachine ook het Steam Refresh 20' programma, waarmee je je favoriete overhemd snel kunt opfrissen voor een etentje. Dit programma verwijdert vervelende geurtjes met behulp van stoom, zodat je je favoriete shirt schoon aantrekt zonder het te hoeven wassen. Bovendien is deze wasmachine uitgerust met de ZEN Technologie, waardoor hij zeer stil is tijdens het gebruik. Met slechts 65 decibel tijdens het centrifugeren kun je de automaat zelfs gerust naast je werkkamer zetten, zonder gestoord te worden. Met de Whirlpool W6X W845WB EE wasmachine geniet je niet alleen van efficiënt en effectief wassen, maar ook van een stille en gebruiksvriendelijke ervaring. Voortaan kun je genieten van schone kleding zonder dat het veel tijd en moeite kost.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het soort wasgoed. Het SteamRefresh programma vernieuwt muffe kleding met stoom en vermindert onaangename geuren. Dankzij de ZEN technologie centrifugeert het extra stil met een geluidsniveau van 65 decibel.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging sluit de watertoevoer niet automatisch af in geval van een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool W6X W845WB EE

Om te bekijken of je de Whirlpool W6X W845WB EE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool W6X W845WB EE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.