1. black friday
  2. Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE Black Friday deal

5/5

Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE nodig? Check snel of je deze Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE.

Specificaties Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991633240

Omschrijving van de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Met de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE wasmachine en droger set kun je stil en energiezuinig normale en grotere ladingen was van 2 of 3 personen wassen en drogen. Deze set is perfect voor huishoudens die op zoek zijn naar efficiëntie en gemak. De wasmachine van deze set zorgt ervoor dat je kleding snel en grondig wordt gereinigd. Met het snelprogramma kun je een volle trommel was al in slechts 45 minuten klaar maken om te drogen. En als je nog minder tijd hebt, kun je je outfit opfrissen in slechts 20 minuten zonder het te wassen. Dit is ideaal voor wanneer je snel een frisse look nodig hebt. Bovendien heeft de wasmachine een Steam Refresh functie, waarmee vervelende geurtjes met stoom worden verwijderd. Zo kun je je favoriete shirt snel weer aantrekken, zonder dat je het hoeft te wassen. Naast de wasmachine ontvang je ook een bijpassende droger in deze set. Hiermee kun je je kleding op een efficiënte manier drogen, zodat je snel weer kunt genieten van schone en frisse kleding. Deze set is niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart, maar ook het milieu helpt beschermen. Kortom, met de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE wasmachine en droger set haal je een betrouwbare en efficiënte oplossing in huis voor al je wasbehoeften.

Pluspunten
  • Dankzij de energiezuinige energieklassen bespaar je aanzienlijk op je energierekening. De 6th Sense beladingssensor in de wasmachine en droger past de programma's aan op basis van de hoeveelheid en het type wasgoed. De droger vereist minder onderhoud en blijft altijd energiezuinig dankzij de zelfreinigende condensor.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch worden afgesloten in geval van een defect of storing aan de wasmachine. De droger geeft 19% vocht af en is daardoor minder geschikt voor een kleine, niet geventileerde ruimte.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE

Om te bekijken of je de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool W6X W845WB EE + Whirlpool W6 D83WB EE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.