1. black friday
  2. Whirlpool W8 W946WB BE

Whirlpool W8 W946WB BE Black Friday deal

5/5

Whirlpool W8 W946WB BE nodig? Check snel of je deze Whirlpool W8 W946WB BE voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Whirlpool W8 W946WB BE.

Specificaties Whirlpool W8 W946WB BE

Merk

Whirlpool

Fabrikantcode

859991624200

Omschrijving van de Whirlpool W8 W946WB BE

De Whirlpool W8 W946WB BE is een innovatieve wasmachine die je leven gemakkelijker maakt. Dankzij de AutoDose technologie doseert deze machine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter bij elke wasbeurt. Dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft en je altijd de optimale hoeveelheid product gebruikt. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je in één keer het wasgoed van meerdere personen wassen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook energiezuinig is. Een van de handige functies van deze wasmachine is de 6th Sense beladingssensor. Deze sensor past de programmaduur automatisch aan op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat kleine wasjes langer duren dan nodig. Bovendien is deze wasmachine bijzonder stil, met een geluidsniveau van slechts 71 decibel. Dus zelfs als je thuis aan het werk bent, kun je zonder problemen een was draaien. En als je eens wat langer van huis bent, hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding gaat ruiken. Met de FreshCare+ functie blijft je kleding namelijk fris tot wel 6 uur na het einde van het wasprogramma. Zo kun je gerust boodschappen doen en terugkomen naar frisse kleding. Kortom, de Whirlpool W8 W946WB BE is een slimme en stille wasmachine die je kleding perfect schoonmaakt en verzorgt.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi omdat AutoDose je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Het WaterSave systeem besproeit water over je wasgoed en bespaart bijna 60% water per wasbeurt. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het wasprogramma fris met stoom en trommelbewegingen.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging wordt de watertoevoer niet automatisch afgesloten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Whirlpool W8 W946WB BE

Om te bekijken of je de Whirlpool W8 W946WB BE tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Whirlpool W8 W946WB BE wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.