1. black friday
  2. Winix L500

Winix L500 Black Friday deal

5/5

Winix L500 nodig? Check snel of je deze Winix L500 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Winix L500.

Specificaties Winix L500

Merk

Winix

Fabrikantcode

1052-0001-02

Omschrijving van de Winix L500

Met de Winix L500 kunt u een ruimte tot 50 vierkante meter bevochtigen met warme of koude nevel. Dit maakt het apparaat handig, omdat u warme mist kunt gebruiken in de winter en koude mist in de zomer. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 7,5 liter en is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan. Om de vorming van bacteriën in het waterreservoir tegen te gaan, is de bevochtiger uitgerust met een uv-c ledlamp. U kunt de luchtvochtigheid instellen tussen 40 en 60 procent, waarbij u in stappen van 5 procent omhoog gaat. Bij de L500 ontvangt u 2 demineralisatiecapsules, die de kans op witte aanslag door hard water verminderen. Wilt u dat de luchtbevochtiger automatisch uitschakelt? Dan kunt u de timer inschakelen. Let op: een luchtbevochtiger heeft enkele dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te brengen, waardoor het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg kan raken. De Winix L500 is niet zomaar een luchtbevochtiger. Met zijn veelzijdige functies en handige accessoires biedt dit apparaat de perfecte oplossing voor een optimaal binnenklimaat. Dankzij de mogelijkheid om warme en koude nevel te produceren, kunt u het hele jaar door genieten van de juiste luchtvochtigheid. Het grote waterreservoir zorgt ervoor dat u niet constant hoeft bij te vullen en met de uv-c ledlamp bent u verzekerd van scho.

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan worden verwijderd en is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan. Geschikt voor kamers tot 50 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met een maximaal geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk als onprettig ervaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Winix L500

Om te bekijken of je de Winix L500 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Winix L500 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.