1. black friday
  2. Winix Zero

Winix Zero Black Friday deal

5/5

Winix Zero nodig? Check snel of je deze Winix Zero voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Winix Zero.

Specificaties Winix Zero

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0199-00

Omschrijving van de Winix Zero

Met de Winix Zero heb je de perfecte oplossing om je grote woonkamer met keuken fris en schoon te houden. Deze krachtige luchtreiniger is speciaal ontworpen om pollen, bacteriën, allergenen en vieze geurtjes effectief te verwijderen. Met een bereik van maar liefst 81 vierkante meter zorgt de Winix Zero ervoor dat de lucht in jouw ruimte volledig gezuiverd wordt. Wat deze luchtreiniger extra handig maakt, is de automatische modus. Dankzij geavanceerde sensoren meet de Winix Zero constant de luchtkwaliteit en past hij zijn werking automatisch aan om een optimale luchtreiniging te garanderen. Met behulp van gekleurd licht geeft de reiniger ook visueel aan hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit. Een blauw licht betekent dat de lucht optimaal schoon is, terwijl geel of rood aangeeft dat er nog verbetering nodig is. 's Nachts kun je de luchtreiniger eenvoudig in de nachtmodus zetten, zodat hij extra stil te werk gaat. Zo kun je ongestoord genieten van een goede nachtrust, terwijl de Winix Zero in alle stilte zijn werk doet. Het is wel belangrijk om te onthouden dat je de filters na ongeveer 12 maanden moet vervangen. Gelukkig geeft het filtervervangingslampje aan wanneer het tijd is om de filters te vernieuwen, zodat je altijd verzekerd bent van een optimale luchtreiniging.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 81 vierkante meter. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt voor het verlichten van allergie- en astmaklachten. Dankzij de ingebouwde timer gaat de luchtreiniger na je ingestelde tijd automatisch uit. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 81 vierkante meter. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verminderen. Met de ingebouwde timer schakelt de luchtreiniger automatisch uit na de door jou ingestelde tijd.

Minpunten
  • Aangezien er geen afstandsbediening bij zit, kun je de luchtreiniger niet op afstand bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Winix Zero

Om te bekijken of je de Winix Zero tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Winix Zero wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.