1. black friday
  2. Winix Zero Compact

Winix Zero Compact Black Friday deal

5/5

Winix Zero Compact nodig? Check snel of je deze Winix Zero Compact voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Winix Zero Compact.

Specificaties Winix Zero Compact

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0226-07

Omschrijving van de Winix Zero Compact

Met de Winix Zero Compact haal je een krachtige luchtreiniger in huis die bacteriën, allergenen, pollen en gassen uit de lucht verwijdert. Ondanks zijn compacte formaat is deze luchtreiniger in staat om ruimtes tot maar liefst 50 vierkante meter grondig te reinigen. Hij maakt gebruik van een voorfilter, HEPA 13/14 filter en een koolstoffilter om de lucht te zuiveren. Daarnaast is de Zero Compact uitgerust met een PlasmaWave ionisator, waarmee schadelijke bacteriën worden geneutraliseerd. Een handige feature van deze luchtreiniger is de luchtkwaliteitssensor, waardoor je altijd op de hoogte bent van de luchtkwaliteit in je huis. Wil je dat de luchtreiniger automatisch zijn werking aanpast aan de luchtkwaliteit? Zet hem dan in de automatische modus en je hebt er geen omkijken naar. 's Nachts kun je de luchtreiniger eenvoudig in de slaapmodus zetten, waarbij het licht uitgaat en de reiniger fluisterstil zijn werk blijft doen. Let wel op: wanneer het filtervervangingslampje begint te knipperen, is het tijd om de filters te vervangen. Dit is meestal na ongeveer 12 maanden gebruik. Kortom, met de Winix Zero Compact geniet je van schone en frisse lucht in jouw huis, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Pluspunten
  • Deze krachtige luchtreiniger kan gebruikt worden om allergie- en astmaklachten te verlichten. In de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Dankzij de nachtmodus werkt de luchtreiniger 's nachts extra stil.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Winix Zero Compact

Om te bekijken of je de Winix Zero Compact tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Winix Zero Compact wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.