1. black friday
  2. Winix Zero Pro

Winix Zero Pro Black Friday deal

5/5

Winix Zero Pro nodig? Check snel of je deze Winix Zero Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Winix Zero Pro.

Specificaties Winix Zero Pro

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0164-16

Omschrijving van de Winix Zero Pro

Met de Winix Zero Pro ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in je huis dankzij het handige indicatielampje. Dit lampje verandert van kleur om de huidige luchtkwaliteit aan te geven: groen betekent gemiddelde kwaliteit en rood betekent zeer slechte kwaliteit. Als je wilt dat de luchtreiniger automatisch de luchtkwaliteit aanpast, kun je hem in de automatische modus zetten. Op deze manier hoef je er zelf geen omkijken naar te hebben. De Winix Zero Pro is uitgerust met zowel een HEPA-filter als een koolstoffilter. Deze filters zorgen ervoor dat pollen, stofdeeltjes, allergenen en vieze geurtjes uit de lucht worden gezuiverd. Dit is vooral belangrijk omdat allergenen vaak zorgen voor geïrriteerde luchtwegen en niesbuien. Daarnaast beschikt deze luchtreiniger over een extra filteringstechniek die virussen, bacteriën en gassen neutraliseert. Hierdoor wordt de kans op besmetting met bijvoorbeeld verkoudheid of schimmels aanzienlijk verkleind. Het is belangrijk om te weten dat je de filters ongeveer eens per jaar moet vervangen. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken, aangezien het filtervervangingslampje begint te knipperen als het tijd is om de filters te vervangen. Met de Winix Zero Pro creëer je een gezonde en schone lucht in huis, zodat je optimaal kunt genieten van een frisse leefomgeving.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 96 vierkante meter. Na het instellen van de timer, zal de luchtreiniger automatisch uitschakelen. Met de kinderbeveiliging kunnen kinderen de instellingen niet aanpassen.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, is het belangrijk om de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Winix Zero Pro

Om te bekijken of je de Winix Zero Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Winix Zero Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.