1. black friday
  2. Winix Zero-S

Winix Zero-S Black Friday deal

5/5

Winix Zero-S nodig? Check snel of je deze Winix Zero-S voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Winix Zero-S.

Specificaties Winix Zero-S

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0214-05

Omschrijving van de Winix Zero-S

Met de Winix Zero-S luchtreiniger wordt het reinigen van grote ruimtes tot 82 vierkante meter een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een ruime woonkamer of een kantoor, deze luchtreiniger is er klaar voor. Hij is speciaal ontworpen om bacteriën, virussen en allergenen uit de lucht te verwijderen. Dit is vooral handig als je last hebt van allergieën, zoals huisstofmijt of pollen. Daarnaast is de Winix Zero-S ook in staat om nare geuren en gassen uit de lucht te filteren dankzij de actieve koolstoffilter. Wat deze luchtreiniger nog aantrekkelijker maakt, is dat je er geen omkijken naar hebt. Hij past namelijk automatisch de snelheid aan op basis van de luchtkwaliteit. Dit betekent dat hij vanzelf naar een lagere snelheid gaat wanneer de luchtkwaliteit goed is. Bovendien beschikt de Winix Zero-S ook over een handige nachtmodus. Tijdens de nachtmodus werkt hij extra stil, waardoor je hem zonder zorgen in de slaap- of kinderkamer kunt gebruiken. Het is echter belangrijk om op te merken dat wanneer het filtervervangingslampje begint te knipperen, je de filters moet vervangen. Op die manier blijft de luchtreiniger optimaal presteren en kun je blijven genieten van schone en frisse lucht in je ruimte.

Pluspunten
  • De luchtreiniger kan grote ruimtes tot 82 vierkante meter aan. Deze krachtige luchtreiniger is ontworpen om allergie- en astmaklachten te verminderen. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra een verandering in de luchtkwaliteit wordt gedetecteerd.

Minpunten
  • Je verbindt hem niet met een app die extra informatie geeft over de luchtkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Winix Zero-S

Om te bekijken of je de Winix Zero-S tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Winix Zero-S wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.